De koffer begint vol te raken
Door: Eveline
Blijf op de hoogte en volg Eveline
17 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Normaal is mijn koffer inpakken een stress partij die zich in de nachtelijke uren voor vertrek voltrekt. Alles moet er in en oh, er moet nog gestreken worden. Van slapen komt er weinig meer en vermoeid en gestrest begint voor mij meestal de vakantie dan.
Dit jaar doen we het anders. Alles ligt al klaar op m'n bed. Sokken en onderbroeken geteld (je zou ze maar tekort komen daar in het niemandsland van NY) en tshirts netjes opgestapeld. De laatste dingetjes van de was van gisteren hangen klaar om gestreken te worden. Straks even met de toilettas langs de badkamer en wat kleine frutjes inpakken en ik zou in principe klaar moeten zijn.
Nu komt er dan zo'n moment dat ik begin te twijfelen. Dit gaat allemaal veel te makkelijk en dat kan gewoon niet goed gaan hahaha Dus heb al besloten dat ik vast en zeker wat vergeten zal zijn en ik probeer me van het gevoel te overtuigen dat me dat niets uit maakt. Dan ben ik altijd blij dat ik eenmaal in het vliegtuig zit en dat het me dan ook niets meer uit kan maken, want mijn kast is dan toch echt onbereikbaar hihi
Nu nog even de laatste dingen strijken en dan nog wat boodschapjes halen. Ik vind dat ik dit jaar redelijk georganiseerd ben hahahaha
17 September 2009 - 11:38
Vincent:
Hey, alvast een goed vlucht toegewenst! Hopelijk ben je niks belangrijks vergeten... paspoort al klaar liggen? en gecheckt of 'ie niet verlopen is? -
17 September 2009 - 11:40
Eveline Lensen:
Paspoort ligt klaar, net een nieuwe opgehaald, dus dat moet wel lukken :) -
17 September 2009 - 15:47
Sebastical:
Er kan in de komende 24 uur nog heel veel gebeuren, dus wees maar niet 'bang', want je voorgevoel kan nog wel eens uitkomen :P
En je merkt wel hoe jaloers ik ben gezien mijn nick! ;-)